Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve u vezi harmonike i muzike što ne spada u gornje podforume.
-
dugmetarac78
- Šef orkestra

- Učlanjen: 31 Maj 2012, 20:31
cupavac je napisao: ↑22 Jun 2022, 19:58
Slažem se. Nekad davno sam pisao u temi "lažnjaci, prevare i ostalo"...., mislim da se tako nekako zvala, ali je nažalost nisam ponovo uspio pronaći. Uglavnom, tema je bio oglas istog prevaranta koji je Deliciu 96b 2+2 prodavao za cca 3000€. Bila je slična priča u opisu oglasa, s tim da je ovaj put bio malo duhovitiji.

Nije problem što za nekakve legendarke traži astronomske cifre, tu neće tek tako nekoga oženiti, ali ovdje se ide ciljano na "prosječnog" kupca koji će umjesto odlične 2+2 harmonike za iste novce kupiti krš koji realno vrijedi maksimalno 500€. Jasno mi je da svi moramo od nečega živjeti, ali prevare nisu opravdanje za to. Eto, neću vas više daviti na obu temu

Svim kolegicama i kolegama lijep pozdrav i svako dobro.
Tema je bila "kopije harmonika"
https://muzikaharmonike.com/viewtopic.p ... ika#p29570
-
cupavac
- 120 basova

- Učlanjen: 04 Jan 2012, 18:14
dugmetarac78 je napisao: ↑22 Jun 2022, 21:01
cupavac je napisao: ↑22 Jun 2022, 19:58
Slažem se. Nekad davno sam pisao u temi "lažnjaci, prevare i ostalo"...., mislim da se tako nekako zvala, ali je nažalost nisam ponovo uspio pronaći. Uglavnom, tema je bio oglas istog prevaranta koji je Deliciu 96b 2+2 prodavao za cca 3000€. Bila je slična priča u opisu oglasa, s tim da je ovaj put bio malo duhovitiji.

Nije problem što za nekakve legendarke traži astronomske cifre, tu neće tek tako nekoga oženiti, ali ovdje se ide ciljano na "prosječnog" kupca koji će umjesto odlične 2+2 harmonike za iste novce kupiti krš koji realno vrijedi maksimalno 500€. Jasno mi je da svi moramo od nečega živjeti, ali prevare nisu opravdanje za to. Eto, neću vas više daviti na obu temu

Svim kolegicama i kolegama lijep pozdrav i svako dobro.
Tema je bila "kopije harmonika"
https://muzikaharmonike.com/viewtopic.p ... ika#p29570
Da, to je to. Hvala.