Stranica: 1/1.

brisanje "nema harmoniku"

Objavljeno: 02 Avg 2012, 23:41
od pkpcbn
Sad kad sam kupio harmoniku i stavio njenu sliku u profil, kako da onda izbrisem sto pise "nema harmoniku" ispod slike ? Kad to izbrisem, kako da dodam 96 basova, i da mi se vide zuti bas registri ? hvala na pomoci !

Re: brisanje "nema harmoniku"

Objavljeno: 03 Avg 2012, 08:49
od despot
Sa većim brojem postova menjaće se i tvoj status u "orkestru"


evo uputstvo:

viewtopic.php?f=38&t=139

Re: brisanje "nema harmoniku"

Objavljeno: 15 Okt 2012, 22:23
od salele
Kupio si Rolanda? Ajde podeli nam iskustva kakva je i kolko kosta?

Re: brisanje "nema harmoniku"

Objavljeno: 05 Feb 2014, 12:49
od surbatovic.a
Ovo je ekstra harmonika, imao sam priliku probati FR-7, stvarno sa dobrim razglasom je ekstra za posla. :svirac:

Re: brisanje "nema harmoniku"

Objavljeno: 16 Feb 2014, 20:40
od alibaba40
Sta odmah bi bio sef orkestra? Eto ako hoce Administrator neka skine meni i neka da tebi meni to nista ne znaci.......