Stranica: 1/3.

guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 19 Okt 2011, 14:23
od idriz licina
Prodajem Guerrini Superior2 72 godina u perfektnom stanju dobro ocuvana.ima ugradjen botron midi koji se lako moze skinuti,harmonika je tip top.sve je orginal na njoj.37 godina jedan vlasnik svirana veoma njezno,nije upotrbljavana u kafanama na vasarima ili slicno,cjena 4500 eura.

Re: guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 19 Okt 2011, 16:44
od alibaba40
idriz licina je napisao:Prodajem Guerrini Superior2 72 godina u perfektnom stanju dobro ocuvana.ima ugradjen botron midi koji se lako moze skinuti,harmonika je tip top.sve je orginal na njoj.37 godina jedan vlasnik svirana veoma njezno,nije upotrbljavana u kafanama na vasarima ili slicno,cjena 4500 eura.
Dobro prijatelju pa de ubaci fotku koju da je vidimo i malo prokomentarisemo, ima ovde na forumu ljudi koji dobro poznaju Harmonike kao sto su Micha,BataKanda,Dellape1960 i Webmaestro itd pa da vidimo jeli ta cijena u redu? :pudc8:

Re: guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 19 Okt 2011, 21:49
od micha56
@idrize licina - cak nisi napisao ni da li je dugmetara ili klavirska. Mnogi ne znaju po modelu to da odrede, a ja bih rekao da superior 2 ne postoji dugmetarska, ali sta znam, mozda i ima. Znaci klavirska je, ali mi jedno nije jasno - kao znas da je za svih 37 godina svirana veoma nezno - to ne mozes da znas nikako.
Uostalom postavi neku sliku, a jos bolje, ako bi je rasklopio i slikao, pa da vidimo fasene, mehaniku i ostalo. Sve zarad pomoci oko prodaje. I ukoliko je to stvarno ta harmonika (original) i u takvom stanju - ipak je cena malo jaka, po mom misljenju, ali ...
Ovo sve, naravno, ukoliko ti to zelis, a ako ne - nista, nema veze.

Pozdrav.

Re: guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 20 Okt 2011, 18:25
od idriz licina
GUERRINI SUPERIOR,2 KLAVIRNA gospodine mica i ostali ja stoim iza toga sto sam napisao,i toje tacno covjek koji je imao ovu harmoniku prije mene svirao je veoma lagano. bez ikakve sile i nekog povlacenja mjeha i trzanja ili slicno,upravo zbog toga sto mnogi znaju sa ovog foruma sta je harmonika opisao sam odprilike o cemu se radi.ja sviram ponekad za svoju dusu jer sviram klavijature na svirkama.nepada mi napamet da nekoga lazem. nije ovo harmonika sa 125 grama do 335 grama zakrpe u sebi,heeeeheee moram malo i salu upotrebit, mislim na zakrpe.toje klavirka i puno je dobar i vredi taj instrument. imao sam puno harmonika koje su prodate svugde i sve su onakve kako sam ih opisao.svi znamo sta i posto se danas prodaje,zasto nesto stoje stvarno dobro nevredi 4500 eura.za nekoga je skupo za nekoga nije i svako ima pravo na svoje misljenje,ja sam imao president 82ga, scandali super6, bugari chanpion gold,zerosete, baloneburini, pigini,dallape,guerini 2ku iz 80ti i puno i puno drugi harmonika.zato tvrdim spravom da je ovo zaista fantasticna harmonika,ja nikoga ne primoravam da kupi ali kao clan ovog foruma stavio sam oglas zbog ljubitelja dobre harmonike.volio bi da postavim slike ali meni to tesko ide.molim neku meil adresu da vam poseljem 10tak slika pa ih vi postavite na forum.ko god zeli neka ostavi meil poslacu slike.pozdrav za vas gospodine mica i za sve ljubitelje dobre harmonike.licina

Re: guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 20 Okt 2011, 22:55
od micha56
E, pa posto sam ja ponudio svoj e-mail, idriz licina mi je poslao slike ove harmonike i ja ih izbacujem ovde. Izvolite:

slika

slika slika slika

slika slika

Pozdrav.

Re: guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 21 Okt 2011, 08:32
od idriz licina
HVALA GOSPODINU MICHI NA POMOCI.POZDRAV LICINA.

Re: guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 21 Okt 2011, 11:11
od Bata Kanda 73
Svaka čast za gsp.idriza Ličinu,uvek je čovek maksimalno korektan a i harm.koje je "izbacivao" ovde su (po meni) i originali i vrlo-vrlo lepi primerci.Žao mi je što:prvo-nisam novčano situiran da kupim bar jednu :) od lepotica koje prodaje a drugo:što nismo bliže pa bar da se i lično uverim u kvalitet instrumenta (mada to neznači da sumnjam u njegove tvrdnje) nego bi to bila privelgija imati na grudima bar na kratko one harm.koje je gospodin prodavao i prodaje.Usput bi pitao gsp.Ličinu šta je sa onom Hohnericom (Morino IVn) koju je prodavao pre par meseci?Veliki pozdrav! :svirac:

Re: guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 21 Okt 2011, 11:38
od mamula
Bata Kanda 73 je napisao:Svaka čast za gsp.idriza Ličinu,uvek je čovek maksimalno korektan a i harm.koje je "izbacivao" ovde su (po meni) i originali i vrlo-vrlo lepi primerci.Žao mi je što:prvo-nisam novčano situiran da kupim bar jednu :) od lepotica koje prodaje a drugo:što nismo bliže pa bar da se i lično uverim u kvalitet instrumenta (mada to neznači da sumnjam u njegove tvrdnje) nego bi to bila privelgija imati na grudima bar na kratko one harm.koje je gospodin prodavao i prodaje.Usput bi pitao gsp.Ličinu šta je sa onom Hohnericom (Morino IVn) koju je prodavao pre par meseci?Veliki pozdrav! :svirac:
i meni je ta Hohnerica bila zapela za oko, ali nisam vise mogao da cekam

Re: guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 21 Okt 2011, 12:44
od Srdjanko
Za Guerinku mogu samo reći
WOW!

Re: guerrini superior2 72 godina

Objavljeno: 21 Okt 2011, 14:25
od idriz licina
POZDRAV ZA GOSPODINA -BATA KANDA-ODGOVOR NA VASE PITANJE,SCANDALLI SAM PRODAO,U BANJALUKU HOHNER JE KOD MENE TRENUTNO MADA BI TREBAO POSLATI GA ZA ZAGREB ALI NIJE JOS DEFINITIVNO,TRENUTNO IMAM OVAJ GUERRINI 2KU,USKOROCU IMATI SUPERIOR4.I JEDAN GABANELI.POKUSACU ZAMOLITI GOSPODINA MICHU DA MI PONOVO POMOGNE DA POSTAVIM SLIKE NA OVAJ FORUM KADA DOBIJEM HARMONIKIE,DO TADA POZDRAV ZA BATA KANDU I SVE LJUBITELJE HARMONIKE NA OVOM FORUMU.LICINA