Poštovani,
znam da su Guerrini Symphoni modeli rađeni za skandinavsko tržište, ali me zanima da li su to isključivo dugmetare ili ima i klavirskih? Pitam jer svi koji prodaju Symphoni klavirske modele su prerade sa dugmetare. Konkretno zanima me model Gierrini Symphony 2 klavirska u usporedbi sa Superior 2. Da li se radi o istoj harmonici ili ipak ima razlike u mehanici, ugradbenim materijalima, štimu i sl.?
Lijepi pozdrav
Guerrini Symphoni 2
-
- 16 basova
- Učlanjen: 07 Sep 2020, 01:31
Re: Guerrini Symphoni 2
Symphony 2 je dugmetarski model superior 2, tako nekako, superior 2 president je klavirka , a champio oresident dugmetara, molio bih strucnije clanove da isprave ako je nesto neispravmo
Trebas je probati ako kupujes, sve zavisi ko je i kako posao uradio, da se ne ponavljaju tekstovi da se svaka harmonika razlikuje pa makar malo od primerka do primerka istog modela. Obzirom da se ovde menja klavijatura koja utice preko dihtacije i na tonove onda mozes zamisliti da moze biti svakako odradjeno a i ne mora biti lose, zavisi sa koliko je paznje to odradjeno u detaljima.
Hvala na savjetima.
Znači definitivno je prerada u pitanju, s obzirom da su svi Symphony 2 modeli u originalu dugmetare.
Lijepi pozdrav
Znači definitivno je prerada u pitanju, s obzirom da su svi Symphony 2 modeli u originalu dugmetare.
Lijepi pozdrav