Ono sto naljepse zvuci obicno je i najteze za odsvirati..medeno kolo ima takvih ukrasa koji su za pocetnike vrlo teski za odsvirati tj tebati ce ti vremena i vremena da to uspijes odvsirati ,pogotobo skidati na sluh a i s notama ce biti problema..ako ne poznajes note mislim da je to nemoguca misija, trebala bi proci nota i nota da krenes na medenoHarmonikašica Ivana je napisao: ↑15 Mar 2015, 15:22Vidite, toga se nisam ni sjetila! Iako kod kuće imam svu muzičku opremu, pa tako i takav jedan kazetofon sa potenciometrom ( malo se kontam i oko toga, naučila od babe.. on je prije rata vodio disco pa je uspio spasiti nešto od opreme i to sada stoji u kući i tek ponekad se koristi ) nikada se nisam sjetila da pokušam usporiti snimak.. Pokušat ću sada naći program na internetu ( jer na računalu imam samo program za slušanje muzike) i skinuti ga, pa prvo pokušati sa nečim jednostavnijim da vidim kako funkcionira a onda se baciti na Medeno / Zoričino kolo! Puno vam hvala na savjetu!! Nadam se da će biti uspjeha!
![]()