Guerrini Superior 2 President ORO
Re: Guerrini Superior 2 President ORO
Druze ne moj to raditi vidim nisi u materiji. Ako hoces nesto pametno da uradis to je korekcija visina soprana i njega spusti na 440 ili 442 (ako ces svebovati) ili padajuci tremolo (sveb) i ostale tonove samo neka proveri koji je iskocio iz te fregvencije i neka nastima na baznu fregvenciju, pa nema potreba i prim i bas dizati za 2hz. Bitna je razlika soprana u odnosu na ostala 3 glasa. Vidi ako imas stim ravno na 440 ili ravno na 442 to niko svirajuci harmoniku ne moze da ukapira na kojoj je fregvenciji jedna a na kojoj druga harmonika. Ali ako ima razlike u odnosu na sopran onda u kombinacijiama glasova se to moze cuti. Jos koliko ce te ta prepravka u Italiji kostati cuces. Razumes radices gomilu nepotrebnih stvari i ako on hoce da ostavi tremolo doci ces na isto kao i sad a puknuces ogromne pare. Tako poslusaj nas ovde koji to radimo za nasu muziku a Talijani neka rade za njihovu. Jesi li gledao testiranje Guerrini za reprezentaciju ? Sa kojom melodijom se zvanicno testira Guerrini i nacin kako se svira? Odatle ne znas nista dok ne probas sam.
-
- Nema harmoniku
- Pridružio se: 28 Okt 2024, 14:43
Jel ima neko od vas mozda neki kontakt od coveka sto prica srpski i italijanski?
Ja mislim da me ovaj iz guerrinija nije dobro shvatio sta zelim u stvari.
Harmonika je stimovana na 440 fabricki, znaci glavni taj ton. on je meni rekao da ako zelim na 442, da ce da me kosta. a ako je samo nastimuje opet kako je bilo, to je dzabe posto spada uz garanciju. sad sam mu rekao neka samo nastimuje opet tako kakva je bila i da mi sredi tremolo, da zvuci violin, mussete i bandon kako treba. od jendom mi kaze da je to od prilike ista cena kao da stelujem na 442. jel samo nesto promasio?
stvarno se izvinjavam ako neke stvari ne razumem, ali ne zelim, ko sto si ti reko koca, da bacam pare na neke stvari sto nisu potrebne.
Ja mislim da me ovaj iz guerrinija nije dobro shvatio sta zelim u stvari.
Harmonika je stimovana na 440 fabricki, znaci glavni taj ton. on je meni rekao da ako zelim na 442, da ce da me kosta. a ako je samo nastimuje opet kako je bilo, to je dzabe posto spada uz garanciju. sad sam mu rekao neka samo nastimuje opet tako kakva je bila i da mi sredi tremolo, da zvuci violin, mussete i bandon kako treba. od jendom mi kaze da je to od prilike ista cena kao da stelujem na 442. jel samo nesto promasio?
stvarno se izvinjavam ako neke stvari ne razumem, ali ne zelim, ko sto si ti reko koca, da bacam pare na neke stvari sto nisu potrebne.
Odakle si? Imas sigurno blizu nekog svog majstora kao sto si i rekao da ti je sredio 2 tona, to ti je moj predlog, jer na kraju necete se sporazumeti. Ne razumem sto bi slao u Italiju osim ako tamo ne zivis.
-
- Nema harmoniku
Zivim u svajcarskoj, a ovi majstori ovde mi 3 put vise traze nego guerrini sam.
da 2 tona sto mi je popravio svajcarac nije skupo bilo, pa reko ajde uradi makar to da mogu da sviram kako treba.
a imam garanciju kod guerrinija jos godinu dana, pa taman da pregleda sve i da je dotera.
da 2 tona sto mi je popravio svajcarac nije skupo bilo, pa reko ajde uradi makar to da mogu da sviram kako treba.
a imam garanciju kod guerrinija jos godinu dana, pa taman da pregleda sve i da je dotera.
Odlicno, nego jos vidi da li menjanje stima ulazi u besplatan servis. I omeksavanje klavijature. A koliko si od Bazela?
-
- Nema harmoniku
Od bazela sam mozda nekih 150km.
Rekao mi ovaj iz guerrinija, dal on stelovao na 440 ili 442, posao je od prilike isti. Tako da sam rekao neka odma digne na 442. to cu morati da platim. Sve ostalo, tonovi itd spada pod garanciju. Olaksavsnje klav. Ne
Rekao mi ovaj iz guerrinija, dal on stelovao na 440 ili 442, posao je od prilike isti. Tako da sam rekao neka odma digne na 442. to cu morati da platim. Sve ostalo, tonovi itd spada pod garanciju. Olaksavsnje klav. Ne
Ides ravno ili kako ?
-
- Nema harmoniku
Ako mislis to u vezi tremolo, ne stavice mi na 5+ centi.