Muzika Harmonike - Registracija

Pristupom na “Muzika Harmonike” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš(a/e/i/u)”, “Muzika Harmonike”, “https://www.muzikaharmonike.com”], moraš se slagati sa svim, ispod navedenim, [pravnim] uslovima/pravilima. Ukoliko se ne slažeš sa svim, ispod navedenim, [pravnim] uslovima/pravilima, molim(o), ne pristupaj/koristi “Muzika Harmonike”. Obzirom da, ispod navedene, [pravne] uslove/pravila možemo promeniti u bilo koje doba, a o čemu obaveštavamo samo registrovane korisnike/ce, molim(o), s vremena na vreme ih [ponovo] pročitaj da se ne bi dogodilo da se ne slažeš sa [promenjenim] [pravnim] uslovima/pravilima, a i dalje pristupaš/koristiš “Muzika Harmonike”.
Forum je powered by phpBB [u daljnjem tekstu: “oni”, “njih”, “njihov(a/e/i/u)”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Tim(ovi)”]. Dostupan je pod “GNU General Public License v2” [u daljnjem tekstu: “GPL”]. Možeš ga preuzeti sa www.phpbb.com gde možeš pronaći (i) [sve] detaljn(ij)e informacije o phpBBu. phpBB softver [samo] omogućava Internet bazirane diskusije. phpBB Limited nije, niti može biti, odgovoran za, na ovom forumu, od naše strane (ne)dopušten sadržaj i(li) ponašanje.

Slažeš se da nećeš slati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, preteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “Muzika Harmonike” hostovan, bilo međunarodni(e) zakon(e)]. Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe sa foruma kao i obaveštavanje ISPa [davaoca Internet usluga] osobe o učinjenom [beleženje IP adresa svih postova služi upravo tome]. Slažeš se da “Muzika Harmonike” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem koji odgovara navedenom.
Svi podaci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne sme i neće biti dat na uvid bilo kojoj osobi [osim tebi, “Muzika Harmonike” i onih-ako/što/kako podleže zakonu]. Niti “Muzika Harmonike” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko usled hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.
Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova, pa tako administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje učestvuju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].