Ukoliko vam treba pomoć pri kupovini ili prodaji harmonike ovo je pravo mesto da postavite pitanje. Procene vrednosti, stanja, karakteristika, godišta i originalnosti instrumenta.
Pozdrav svima.
Zelio bih kupiti harmoniku koja je dobra za narodnu muziku, no moj budzet je maksimalno 650 eura. Pozeljno je da ima 120 basova. Imate li kakav prijedlog?
Pozdrav svim clanovima, zelim kupiti harmoniku do 500e, da naglasim da sam pocetnik. Razmisljao sam i gledao harmoniku Weltmeister Caprice 120, trazio sam po forumu ali nisam nasao dosta toga vezano za ovu harmoniku, da li mi mozete pomoci oko odabira harmonike i nesto vise reci o Weltmeister Caprice, hvala unapred i jos jednom pozdrav svim clanovima.
За почетника ће и хармоника од 100€ и 60 басова бити довољне да крену с развојем љубави према самом инструменту (и захтевности која је неопходна да би се исти "укротио"), али и неким другим стварима попут мелодије, хармоније, ритма, украса, итд. итд.
Са "одрастањем" ће и прохтеви, жеље, и потребе бити (оправдано) већи па ће и избор следећег, (по правилу) скупљег инструмента бити разложан и оправдан. До тад, улудо бацање пара!