Informacije o Dallapa Supermaestro

Ukoliko vam treba pomoć pri kupovini ili prodaji harmonike ovo je pravo mesto da postavite pitanje. Procene vrednosti, stanja, karakteristika, godišta i originalnosti instrumenta.
Odgovori
Nogica
Nema harmoniku
Postovi: 1
Pridružio se: 04 Maj 2023, 12:50

Informacije o Dallapa Supermaestro

Post od Nogica »

Pozdrav svima, naime nakon dugo vremena nesviranja odlucio sam da prodam harmoniku. Harmoniku sam kupio preko profesora kod kojeg sam isao na privatne casove, a radi se o Dallapi Supermaestro (prerada). Odmah da kazem ne razumijem se puno u harmonike. Skoro sam je nosio na procjenu kod majstora u Bijeljinu i procijenjena je na 2750-3000e. Zanima me da li mi neko konkretno moze reci sta se nalazi u harmonici (sa cega je prerada, kakav je kvalitet i koje su "specifikacije") cisto da mogu kupcima reci sta je unutra. Ako treba jos slika ili necega slicno pisite da postavim. Hvala unaprijed.

https://ibb.co/pd9Xkmg
https://ibb.co/BCNrn13
https://ibb.co/rZH0fcS
https://ibb.co/74RkFsJ
https://ibb.co/84bNwR8
mali harmonikas
Šef orkestra
Šef orkestra
Postovi: 318
Pridružio se: 15 Nov 2018, 08:12

Re: Informacije o Dallapa Supermaestro

Post od mali harmonikas »

dugmeta ili klavirka..
Korisnikov avatar
Džoga
Šef orkestra
Šef orkestra
Postovi: 385
Pridružio se: 14 Jun 2018, 10:29
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Re: Informacije o Dallapa Supermaestro

Post od Džoga »

Ne bih da gresim dusu ali meni po fasenima deluje kao rucni rad, Vidim da su u pitanju tonovi sa mesinganim tegićima sto znaci da nije lakoradniji model kao 50 60te znaci to su neke 70te 80te ukoliko je original, posto je u pitanju prerada, postavlja se pitanje koliko je dobro odradjeno to, koliko ima ulaganja itd. Cena koju si postavio je bar za mene malo Jaca pre bih rekao do nekih 2200e opet zavisi od prerade al iz ovoga sto vidim to je moje misljenje. Ukoliko imas snimak za podeliti bilo bi lepo. Veliki pozdrav.
Odgovori