torbe i koferi za sve velicine harmonika
Pravila foruma
Prilikom postavljanja oglasa nemojte stavljati linkove ka vašem oglasu na nekom drugom sajtu! Postarajte se da u postu napišete što više detalja o predmetu oglasa, kao i kontakt podatke.
Prilikom postavljanja oglasa nemojte stavljati linkove ka vašem oglasu na nekom drugom sajtu! Postarajte se da u postu napišete što više detalja o predmetu oglasa, kao i kontakt podatke.
-
- Nema harmoniku
- Pridružio se: 25 Apr 2011, 01:22
torbe i koferi za sve velicine harmonika
pozdrav svim kolegama.
vrsim izradu profesionalnih torbi i kofera za sve velicine harmonika.
vise o tome mozete videti na sajtu.
mmcases.com
pozdrav svima
mmcases.com
pozdrav svima
Re: torbe i koferi za sve velicine harmonika
Zanima me koliko kosta za harmoniku torba ono sto se snira a dodje kao ranac?Hvala
KOJA JE ADRESA PRIJATELJU MALO TO OPSIRNIJE a ne ko s neba pa u rebra ?zoki bosanac napisao:pozdrav svim kolegama.
mmcases.com
pozdrav svima
Volim svu muziku pa cak i rad motora
-
- Nema harmoniku
zdravo kolega
torbe koje se rade su sa rajfeslusom , izdradjuju se od nepromocivog soteksa sa dve vrste i debljine punjenja.
jedna varijanta je sa termosilentom od 1 cm i 2 cm.( termozvucna izolacija-materijal je izuzetno lak ) i varijanta sa sundjerom od takodje 1cm ili 2 cm.
sve torbe imaju kaiseve i mogu da se nose kao ranac.
za harmoniku od 120 basova cena je u prvoj varijanti 65 i 70 eura a u drugoj 55 i 60 eura.
ja toplo preporucujem varijantu jedan od 70 eura, zato sto ja moju dvojku-guerini nosim vec 5 godina u njoj.razlika u cenii nije velika ali mislim da je zastita harmonike puno bolja.
trenutno je sajt u pripremi ali za par dana ces moci i slike da vidis na http://www.mmcases.com
pozdrav.
torbe koje se rade su sa rajfeslusom , izdradjuju se od nepromocivog soteksa sa dve vrste i debljine punjenja.
jedna varijanta je sa termosilentom od 1 cm i 2 cm.( termozvucna izolacija-materijal je izuzetno lak ) i varijanta sa sundjerom od takodje 1cm ili 2 cm.
sve torbe imaju kaiseve i mogu da se nose kao ranac.
za harmoniku od 120 basova cena je u prvoj varijanti 65 i 70 eura a u drugoj 55 i 60 eura.
ja toplo preporucujem varijantu jedan od 70 eura, zato sto ja moju dvojku-guerini nosim vec 5 godina u njoj.razlika u cenii nije velika ali mislim da je zastita harmonike puno bolja.
trenutno je sajt u pripremi ali za par dana ces moci i slike da vidis na http://www.mmcases.com
pozdrav.
-
- Nema harmoniku
zdravo.
vec sam kolegi odgovorio.( mozes videti i ti objasnjenje) za par dana ces moci sve da vidis na sajtu.www.mmcases.com
u medjuvremenu ako ti treba neka informacija vise, pitaj?
do tad pozdrav
vec sam kolegi odgovorio.( mozes videti i ti objasnjenje) za par dana ces moci sve da vidis na sajtu.www.mmcases.com
u medjuvremenu ako ti treba neka informacija vise, pitaj?
do tad pozdrav
Na ovoj adresi koju si postavio ne moze da se nadje nista ubaci koju sliku na forum od ranca i kofera :pudc8:
-
- Nema harmoniku
druze
pusti neki mail pa cu ti direktno poslati slike
pozdrav
pusti neki mail pa cu ti direktno poslati slike
pozdrav
Poslednja izmena od zoki bosanac u 17 Maj 2011, 01:31, izmenjeno 1 put ukupno.
JA i ????????????????????? :hmmm:
-
- Nema harmoniku
-
- Nema harmoniku